fbpx Skip to content

Eerlijk advies en heldere communicatie

Een hypotheek af- of oversluiten is een grote stap. Je wilt het graag goed geregeld hebben en er zeker van zijn dat er geen grijze gebieden zijn. Ik ben Christine Klaren-Schut, allround financieel adviseur en erkend Hypothecair Planner. Al meer dan 25 jaar (waarvan 10 jaar in de makelaardij), help ik particulieren en bedrijven om hun geldzaken op orde te brengen. Of het nu gaat om het verkopen of aankopen van een woning, het af- of oversluiten van een hypotheek of verzekeringen. Hiervoor heb ik diverse diploma’s en certificaten op zak, waaronder een diploma voor SVM Makelaardij Onroerend Goed (2003) en Leergang Hypothecair planner (2004).

Ruim 6 jaar lang (2000 – 2006) was ik eigenaar van makelaars- en assurantiebedrijf Gosejacob Makelaardij B.V. In 2018 / dit jaar startte ik mijn eigen bedrijf. De belangrijkste reden: mensen adviseren zoals ik dat prettig vind. Geen grijze gebieden, maar eerlijk advies, heldere communicatie en producten die passen bij jouw financiële situatie. Ik help je een weg vinden in het grote aanbod van verzekeringen en hypotheken.

Je vindt het belangrijk dat een adviseur goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Regelmatig volg ik cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en volg ik alle ontwikkelingen op de voet. Daarnaast deel ik mijn eigen kennis ook graag. Ruim 18 jaar gaf ik cursussen aan diverse instituten, waaronder NIBE-SVV en corrigeerde ik cursus materiaal voor het LOI.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan een afspraak!

Meer weten over mijn achtergrond? Bekijk mijn LinkedIn profiel voor mijn volledige CV

Christine Klaren-Schut

Christine Klaren-Schut