fbpx Skip to content

Uitgangspunten voor een (advies)gesprek

Het afsluiten of oversluiten van een hypotheek kan voor veel mensen een complex en intensief traject zijn. 

Er komt dan ook veel bij kijken. Waar te beginnen? En hoe maak je de juiste keuzes? Graag begeleid ik je hierbij. Samen maken we het (voor je gevoel) onmogelijke, mogelijk!
Hoe ziet de begeleiding eruit?

Het is mijn doel om voor jou een financieel passend product te vinden. Ik kan je het gehele traject begeleiden, maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde stappen zelf uit te voeren. Dit kunnen we samen bespreken. Een traject ziet er doorgaans als volgt uit:  

We starten met een telefonisch kennismaking. Ik inventariseer je wensen en bepaal aan de hand daarvan een stappenplan. Tevens doe ik onderzoek naar hoe je met geld omgaat, zie ook het Persoonlijk Financieel Stijl profiel. Dit geeft ons beide inzicht in de financiële doelen die we willen behalen.

Een persoonlijk gesprek bij jou thuis.

Een woning zoeken: Als aankoopbegeleider kan ik mee zoeken naar een geschikte woning, onderhandelen met de makelaar, prijsvergelijking maken etc. Zie ook het stappenplan op deze website.

Hypotheek oversluiten: Zie mijn stappenplan op de website.

Afronding: Je hebt de woning gekocht en de hypotheek is gesloten of overgesloten. Hoe we daarna contact houden spreken we samen af. Ik kan je bijvoorbeeld helpen bij het invullen van de belastingformulieren.

Op deze website staan de actuele hypotheekrentes en modules voor diverse berekeningen (kijk hier).

Ben je overtuigd van wat je zelf kunt en wilt doen en dat wat je wilt laten doen neem dan contact op voor een afspraak!