Visie, Missie, Kernwaarden

Ik werk vanuit de drie kernwaarden: betrouwbaar, kwaliteit en persoonlijk zakendoen

Betrouwbaar

De belangrijkste kernwaarde van een financieel adviseur: betrouwbaar. Een kernwaarde die ik in al mijn activiteiten naleef. Je kunt er van op aan dat ik altijd open en eerlijk communiceer. Ik bied producten van meerdere aanbieders, waardoor ik onafhankelijk ben en mijn klanten van het beste advies kan geven. Daarnaast voldoe ik natuurlijk ook aan de normen van de Autoriteit financiële marketen (AFM) en de bepalingen van de wet op Financieel Toezicht (WFT).

Kwaliteit

Kwaliteit van mijn dienstverlening mag vanzelfsprekend zijn. Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik deskundig advies kan geven waarmee ik mijn klanten zekerheid biedt. Zo weten ze altijd waar ze aan toe zijn. Daarnaast blijf ik voortdurend op de hoogte van veranderingen in de financiële markt, zodat ik daar direct op in kan springen en mijn dienstverlening hierop kan aanpassen.

Persoonlijk zakendoen

Een persoonlijke aanpak, is de beste aanpak. Daarom start ik altijd met een persoonlijke kennismaking. Gedurende het traject vind ik het belangrijk om regelmatig met mijn klanten in contact te zijn. Ook na afronding van koop of het oversluiten van de hypotheek blijf ik voor klanten bereikbaar. Indien gewenst begeleid hen bij andere financiële zaken of eventuele wijzigingen.