Persoonlijke Financieel Stijl Profiel

Een hypotheek vinden die bij je past. Dat kan alleen als je goed inzicht hebt in hoe je met je financiën omgaat. Daarom maken we een Persoonlijk Financieel Stijl profiel, een financieel plan die de basis vormt voor het vinden van de perfecte hypotheek. Iedereen gaat immers op een andere manier met financiën om.

Online vragenlijst
Om een financieel stijl profiel te maken, vul je een online vragenlijst in. Dit duurt slechts 15 minuten. De vragen zijn niet specifiek financieel. Jouw antwoorden geven een goed beeld over hoe je doorgaans met geld omgaat. Na afronding van de vragenlijst ontvang je direct jouw financiële profiel, samengevat op één A4.

Wetenschappelijk onderbouwd
De vragenlijst is wetenschappelijk onderbouwd. Naast de wetenschappelijke basis is het verder ontwikkeld vanuit meer dan 25 jaar specialisme op het vlak van behavioral finance.

Voorbeeld van een Persoonlijk Financieel Stijl Profiel

Wat levert het op?
Inzicht in jouw financiële profiel zorgt ervoor dat je betere beslissingen kunt nemen en meer doelen kunt bereiken. Het profiel vormt dan ook de basis voor ons verdere traject.

Wat kost een profiel?
Als je gebruik maakt van mijn diensten, is het profiel inbegrepen. Het is ook mogelijk om alleen een financieel profiel te laten opmaken. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 127,- (incl. btw). Neem hiervoor contact met mij op.